lauantai 10. elokuuta 2013

Pihalla

Joku hetki sitten postailin tänne kuvia pihasta ennen mitään muutoksia. Nyt on vähän jo tehty muutoksiakin :)

Ja pihalle lähtivät myös Arnen ja Carloksen kesäkirjan ohjeella tehty Pellava Peltohiiri :) Kauniin puseronkin hän sai, jos kesäillat jo hieman viilenee. Kaverina on jo aiemmin tehty Malla-Molla. Samojen herrojen ohjeella hänkin. Pihasta lähti melkoinen määrä puskia ja puita, tässä hieman avarampaa näkymää entisen 'viidakon' tilalta. Omenapuu ja toinen iso, mukavasti varjostava lehtipuu saivat jäädä :) 
 


Isäni viisaita sanoja lainatakseni: "Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mahdollisuus viihtyä!" :) Ja trampallahan ne lapset viihtyy, vaikkei tuo mikään varsinainen sisustus-elementti olekaan! :DTuo kivi-polku saa nyt toistaiseksi jäädä, mietiskellään, että mitä sille tehtäisiin...
 


Ensi kesänä hankitaan terassille todennäköisesti markiisi. Nyt viritettiin tilapäiseksi auringon suojaksi vanhasta kodista tuotu purje.Loppuun vielä yksi sisustus-juttu. Isäntä keksi Ikeasta tämmöisen hauskan olohuoneen pöydän. Ekaksikin se on käytännöllinen, imee itseensä ison määrän tavaraa, sisus on kokonaisuudessaan säilytystilaa. Mm. keskeneräiset käsityöt katoavat sinne helposti :D Toiseksi siinä on päällä lasi, jonka alle voi sitten laittaa jotain koristetta. Me kerättiin sinne hyvin satunnainen ja suurpiirteinen kokoelma sekalaisia kuvia arjesta ja juhlasta :)


2 kommenttia:

  1. Hyvää on tehnyt tuo raivaus :) Paljon parempi kuin viimeksi. Ja ihana tuo olkkarinpöytä!

    -Henkka

    VastaaPoista
  2. Nyt on sitten tilaa mitä täyttää! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)