tiistai 26. helmikuuta 2013

Kevään värejä!!

Kyllä se niin on, että ihan varmasti on jo kevättä ilmassa!!! :) 

Linnut on ruvennet laulamaan ja aurinkokin on jo näyttäytynyt monena päivänä. Ja aamulla on tooooosi kylmä, mutta iltapäiväksi lämpenee lähelle nollaa.. Ihan selviä merkkejä, jee!! Ja heti kun alkaa kevään ekat merkit näkymään, vaihtuu väritkin ihan huomaamatta kohti kesäisempiä!

Talvilomailin pari päivää ja kotosalla pääasiassa oltiin, taudeista toipumassa.

Ompelin valmiiksi päiväpeiton, jonka neidille kerran jo leikkelin. Isoja paloja, että nätit kuosit näkyy :) 


Ihan oikeasti kanttinauhaa ei ollut riittävästi, joten keräsin kaikki jämät, leikkelin ne pätkiksi ja yhdistin.. tuli aika hauska reunus! :) melkein kuin alunperinkin tarkoituksella semmoiseksi tehty.. ;)


Neiti 3-vee on kova Peppi-fani. Peppi-nukke on kovasti ollut leikeissä ja laatikosta löytyi jo unohtunut apina.. ihan selvä Herra Tossavainen!! <3


Poikanen toivoi itselleen uusia villasukkia, jossa olisi 'paljon värikkäitä raitoja'. Kuin tilauksesta löytyi kaapista kerran jemmaan ostettu raitalanka-kerä! :) Kovasti ovat mieleiset!


Löysin ilmaisen pupujussikan kaavan eräästä blogista (jonka linkitän kun sen löydän.. :P) ja sitä piti tietysti kokeilla :D Tilkkupupu tosin taisi saada ylimääräiset saumanvarat.. aikasmoisen tukeva tyyppi..
Tämmöinen sekameteli-soppa tältä erää... ;)

Ihania kevät-talven päiviä sinulle!! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)