torstai 14. helmikuuta 2013

Hurahtihan se tämäkin.. ;)

..Ja napsautti tilaukseen tämmöisen ihanuuden.. sehän on tietysti Animators -nukke Lumikki :)

Pikkuneiti lähtee maaliskuun alussa insuliinipumpun asennukseen sairaalaan ja siellä pitää olla 3 vuorokautta (arvio). Ajattelin, että saa sitten sairaala-aamuna tämän nukke-prinsessan ilahduttamaan. 


Jokusen vaatteen varmasti koetan keretä tekemään nukelle matkaan mukaan juhlavaatteiden lisäksi. Jotain villaista ja yöpuku olisivat varmaankin tarpeen sairaalareissulle.. :)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä tytölle sairaalaan. Tiedän kaksi (tosin aikuista), joilla on insuliinipumppu ja kummankin elämä on sen myötä helpottunut. Vaikka ei se sitä diabetestä poista ja omat hommansa siinäkin on, mutta silti. Saako tyttö sellaisen pumpun mihin kuuluu ne sensorit vai pitääkö verensokeria edelleen mittailla?
  Ja tuo nukke. Mullakin kuume vain kasvaa kun näitä blogeja lukee. Mun tyttönen ei juurikaan nukkejen päälle ymmärrä. Poika taitais olla enemmän innoissaan. Mulla on aikamoinen kynnys hommata tuollasta ihan vaan mulle. :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana lahja, tsemppia sinnepäin!!!

  VastaaPoista
 3. Onneksi neiti rakastaa nukke-leikkejä ja prinsessa-juttuja :D Äidin onni!! :D Kun pääsee itekin samalla leikkimään.. ;) Ja toisaalta tykkää kovasti myös batmanista ja hevisauruksesta.. tänään kiskoi ylleen päällekäin prinsessamekon ja batmanin viitan :D

  Kiitos tsempeistä :) Saa sensoroivan pumpun. Oon ymmärtänyt, että sitä ei kuitenkaan voi pitää sitä sensoria koko ajan. Ja mittauksiakaan ei poista, kun kudossokeri kulkee jäljessä sormenpäästä napattua, mutta uskon ja toivon että helpottaa neidin elämää tuo pumppu. Helpompi ainakin korjailla korkeita sokereita vaikka vähän kerrallaan, kun ei tarvitse joka kerta pistää kynällä lisä-insuliinia, vaan sen voi hoitaa napin painalluksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti helpottaa elämää se. Toisella tutullani sokerit heitteli miten sattui ja usein oli shokkeja. Hänellä ei ole sensoroivaa pumppua, mutta silti se pumppu on kuulemma auttanut paljon. Vaikka on siinä tietenkin totuttelemistakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)