perjantai 21. joulukuuta 2012

Tonttu lähti matkaan...

Huh ja hei!! Syksyn työt on vihdoin ahkeroitu ja nyt on alkanut ansaittu LOMA!!! *<|:D 

Jotakin joululahjoja oon jo väkertänyt ja osa on vielä vaiheessa, mutta teen minkä kerkeän, enkä ota ollenkaa ressiä niistä :) Tätä lomaa ei todella tuhlata ressailuun :D Ja herkkulahjoja on kanssa tulossa muutama, yritän tänä vuonna muistaa kuvailla tuotokset ja lisäillä sitten joulun jälkeen tännekin kuvia. 

Tässä yksi joulun ajan pikku-näperrys. Tyttö on kovasti tonttu-leluja toivonut itselleen. Löysin kirpparilta pienen hernepussi-nuken 1,50€ ja se näytti ihan siltä, että kaipailee tontun vaatteita päälleen.. Tässä tulos:

Tonttu pääsi leikkeihin pipareiden ja nukkekodin tavaroiden sekaan. 


Tontulla on päällään vanhoista vaatteista leikatuista kankaista tehty asu :) Ja kulkunen lakissa, tietysti!


Ja nyt paljastan jotakin pimeää ja salaista, jonne ei juuri kukaan uskalla astua, koskaan ei tiedä pääseekö sieltä elävänä pois.. nimittäin askartelunurkkaukseni!!! :D

Tässä se on hyvin autenttisessa kunnossa :D Eli todella kaukana järjestelmällisestä!!! Suorastaan toisessa galaxissa! Muun kodin koetan ihan jo miehen hermoja säästääkseni pitää ihmismäisessä kunnossa, nou hätä, ei meillä onneksi ihan joka nurkka tältä näytä!! :D

Oikeastaan vasta nykyisessä kodissa, jossa ollaan asuttu kohta pari vuotta, on mulla tilaa omalle nurkalle. Meillä on työhuone ja huoneen kitara-seinällä on lisäksi kaapisto, kolmannella seinällä on sähköpiano ja kolmannella tietokone-lipasto-toimisto-systeemi. Todellinen monitoimihuone siis ;) Mutta tämä yksi nurkka on ihan mun oma!! Lisäksi mulla on yksi korkea kaapillinen askartelujuttuja, kankaita ja lankoja. Tuolta nurkasta löytyy käsityökirjat ja lehdet, kaikki napit ja nippelit. Kun vähän raivaa, pääsee koneiden luokse istahtamaan ja ideoimaan, ihan paras paikka kotona :)) Okei, no joulusiivouksen on kyllä tarkoitus ulottua tähänkin nurkkaan.. viimeksi kun hermostuin, lähti tuosta nurkasta ja kaapista yhteensä 8 muovipussillista roskiin!!! Vois olla aika tehdä sama taas ;) Mutta ihanaa on, kun on paikka jossa saa olla levällään just ne jutut mitä näpertelyissä tarvitsee! Ja aina voi jättää kesken ja jatkaa taas kun kerkeää. 

 

1 kommentti:

  1. voi, ihana! Työntäyteinen.... tuossa on tekemisen maku! Uskaltaisinko näyttää oman...huh

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)