torstai 6. joulukuuta 2012

Joulu on taas, joulu on taas...

...Niin se vaan on... nimittäin Joulu on taas!! :) Aika ihanaa! 

Ihan aina oon ollut joulu-ihminen. Miehen kun tapasin, tapasin anti-joulu-ihmisen, mutta mäpäs oon onnistunut sen jo aikas täysin käännyttämään.. jes! :D Viikko sitten tämä ihana mies kasasi tekokuusen parvekkeelle ja asensi siihen itse hankkimansa violetit jouluvalot ihan oma-aloitteisesti!! Ok, tekokuuselle oon taipunut, tänä vuonna se onneksi joutui ulkokäyttöön, koska saadaan veljeltä joululahjaksi joulukuusi, ihan oikea. Ja oikeastihan jouluvalojen pitäisi olla 'valkoiset', eli värittömät, mutta yllättäen noi violetit ei oo ollenkaan pahat. Kun ne on pieniä vilkkuvia tuikkuja. Mies sentään tuli vastaan, eikä ostanut niitä monivärisiä kammotuksia.. siinä olis tullut jo sovun raja vastaan ;)

Lapsena joulun aika oli looooooputtttomaaaaan piiiiiitkä.......

Mutta niin se vaan on lyhentynyt mitä enemmän on aikaa kulunut. Tuntuu että just vasta vähän pääsin joulun fiilikseen ja viikko on jo joulukuuta eletty! Siitä tosin pidän aika tiukasti kiinni, että meiän joulu alkaa vasta siinä ekan adventin tietämillä. Ei makeaa mahan täydeltä ;)

Ekat joulupiparit on leivottu ja koristeltu. Joululauluja on jo vähän kuunneltu ja laulettu, joulu dvd:t on kaivettu esiin. Ja tontut tietty :) Ja lumihiutaleet ikkunaan. Niitä asioita joita ilman ei joulua tule. 

Yhtään lahjaa en ole hankkinut, enkä juuri ideoinutkaan, no, okei, ehkä vähän ideoinut... Kiire tulee niiden kanssa kuten aina. Joulukortitkin on vasta ajatuksen asteella, mutta eiköhän nekin tästä lutviudu ;)

Toissapäivänä kaaduin vatsataudin takia sänkypotilaaksi. Nyt alan olla jo taas tolpillani ja voin nauttia pitkästä viikonlopusta yhdellä ehdolla.. ettei kukaan muu perheenjäsen saa tota taudeista karseinta... jaiks... peukut pystyssä!!! Tonttujoukko silloin varpahillaan... 3 keskimmäistä punahattua takarivissä on omaa tuotantoa.Aina joskus jostain käsityöstä tulee just semmonen kuin on ajatellut, tästä tuli! Super-pehmeästä täysvillasta palmikkopipo neidille. Pojan ehdotus oli laittaa 'kaksi tupsua, niinkun korvat' ja niistä tulikin tosi söpöt :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)