maanantai 6. elokuuta 2012

Tatu ja Patu


 Meillä on kovasti tykättyjä Tatu ja Patu -kirjat, jotka uppoavat niin 6-vuotiaaseen esikoiseen, kuin kohta 3-vuotiaaseen kuopukseen :)


Niinpä tein lapsille ylläriksi nämä sankarit ja neidin mukana ovat kulkeneetkin siitä lähtien :) Tänään pääsivät mukaan harjoittelemaan päiväkodissa oloa ja saas nähdä saavatko siellä yhtä mukavaa hoitoa kuin päiväkoti Esikossa taannoin.. ;)



No sitten taas akvaterraario-asiaa.. Tarkoituksena oli siis, että pääasiallisina lemmikkeinä siellä asustavat tuliliskot.. noh, viime aikoina on tuntunut, että kaikki huomio kiinnittyy sudenkorentoihin, jotka ovat majoittuneet ihan tosissaan meidän akvaarioon.. :/ Ei kiva.. Yksi aamu poika huusi: 'Äiti, täällä on sudenkorento!', johon minä, että 'no ei oo.. paitsi että on!' :-O Tämä kaveri oli siis lennellyt jo ulos akvaariosta: 


Jostain kumman syystä meidän akvaario on kovin hedelmällinen noin muutenkin.. Kun mies putsasi akvaariota perusteellisemmin, löytyi mm. tämmöiset kaverit. Niin ja siis noita sudenkorentoja ei olekaan ihan yksi tai kaksi.. aikuisia on löytynyt varmaan jo 5, toukkavaiheessa olevia varmaan lähes 10 ja munia, joiden epäillään olevan sudenkorentojen, putkahtelee vähän väliä rypäs!


Näitä kaveruksia löytyi kaksi, mitä ilmeisimminkin tuliliskon poikasia! Huippu-juttu!! :D


Samoin näitä on nähty kaksi, mini-kuparimonnisia :))


Meillä on alkamassa uusi elämä, kun tämä äiti palaa töihin lastentarhanopeksi ja lapset aloittavat omassa päiväkodissaan päivähoito-taipaleen :) Muutos tuntuu mukavalta! Onhan sitä tullut oltua kotona jo melkein 3-vuotta.. Ihanaa aikaa on kyllä ollut tämäkin!! Voin rehellisesti sanoa, että päivääkään en pois vaihtaisi! (Nyt en tietysti puhu niistä eräistä yksittäisistä hetkistä.. mutta ei muistella niitä ;)

Kesän yksi viimeisistä lomapäivistä kului miehen veljen veneellä purjehtien. Oli kyllä mieletöntä!! :) 









Iloista arkeen paluuta kaikille!! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)