keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Nostalgiaa...

Tein neidille Tilda-pupun jo jonkun aikaa sitten, on siitä vuosi ainakin.. Se oli kovasti tytön mieleen, mutta teddy-kangas jota käytin oli niin huonoa, että siitä irtosi karvaa kun vähän nyppäisi. Pupu siis joutui poistumaan keskuudestamme, mutta aina välillä on mielessä käynyt, että teenpä uuden. Nyt sen sitten tein. Korvien sisäpuoli ja mekkonen ovat samaa kangasta, tytön pieneksi jääneestä kesämekkosesta. Harmaa karva palakorista joskus ostettu. Näitä silmiä tarttui mukaan Sinellistä jokunen aika sitten. Aiemmin en ole niitä käyttänyt ja teki mieli kokeilla :) Ihan söpöstihän tuo pupuneiti niillä tillittelee :)


Ja sitten sitä nostalgiaa.. 

En ole mikään erityinen koriste-esineiden ystävä. Tuntuu että meillä on tätä tavaraa jo niin paljon muutenkin ja ihan liikaa esillä, joten ei kovin tee mieli ripotella sekaan enää mitään 'ylimääräistä'. Toisekseen jotta joku esine tulisi hyvin edukseen, pitää sillä mielestäni olla riittävästi tilaa ympärillään. No, sitäkään ei tunnu olevan, edelleenkin sama syy kuin edellä mainittu. Mies oli kuitenkin kerran ostanut mulle ompelu-pöydän yläpuolelle hyllyn. Se siihen kiinnitettiin ja siitä tein sen minun oman koriste-esine ja muisto-hyllyn :) Tältä se näyttää tällä hetkellä:


Hyllystä löytyy mm. omat ja miehen ensikengät, nukke jonka oma äitini on ostanut minulle ennen syntymääni, itse tehty äitienpäiväkortti esikoiselta, muisto häämatkalta... kaikilla esineillä on joku tarkoitus minulle :)
1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)