lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesäjuoksussa...

...on oltu! Siis liitämässä siellä ja täällä :) On sitä jotain tullut näperreltyäkin, mutta en oo kerennyt koneella pahemmin istuskelemaan. Laitan nyt sitten samaan näitä heinäkuun juttuja:

Ensiksi parit kesähatut.. Omalla, 'maailman parhaan kesähatun kaavalla' tehdyt ekat kaksi pyynnöstä tutun tyttöselle. 

Toka kuva: Mummo toivoi lierihattua ja kokeilin suurentaa sitä aikuisen kokoon, hyvin onnistui.Kummipojalle tein toiveesta poika-mollan. Kokeilin kiharaa tukkaa, ja siitä tuli aika hauska! :) Kaksi syytä kokeiluun: Halusin sitä kokeilla ja toiseksi 1-vuotiaalle se on ainakin turvallinen tukka, eipähän lähde langat sinkoilemaan :) Ohjeena sama kun tyttömollassakin, vähän muokkasin käsien ja jalkojen pituutta mieleiseksi.Meiän neiti 2-vee sai ekan oman ystävän pihalta <3 Tämä 4-vuotias neiti kantoi mukanaan käsilaukkuja ja meiänkin neidille iski akuutti laukkupula!!! :D Pikaompeluksena tein tikkikankaisen laukun tytön päikkäreiden aikaan.


Akvaario-asiaa seuraavaksi:

 Akvaario on kestänyt kesän lämpöä ihan mukavasti. Helteillä tuntui, että levää kertyi vähän turhan paljon, mutta kannen avaaminen on auttanut, samoin levänpoistoaine. Tänään kun siivottiin akvaariota, löytyi sieltä tämmöisiä!! Pituus n. 2-3cm ja näitä löytyi ainakin 5. Kovasti näytti joltain hyönteiseltä, kuusi jalkaa niillä oli, joilla kävelivät, mutta uivat myös itseään mutkittelemalla. Pikaisen googlettelun tulos: Nämä vihreät ötökät akvaariossa olivat todella hyönteisiä, nimittäin sudenkorennon toukkia!!! Ei aavistustakaan mistä ovat tulleet, mutta todennäköisesti ostettujen kasvien kylkiäisinä. :P Mitään ei olla ainakaan luonnosta akvaarioon laitettu. No, nämä saivat kyllä kokea ikävän lopun.. luin nimittäin, että voivat kehittyä hyvinkin ja ruveta lentelemään.. ei kiitos!! Pysytään mieluummin elukoissa, jotka pysyvät suosiolla vedessä tai ainakin hyvin lähellä sitä! 


Lopuksi vielä pieni mainospala.. Nimittäin ihana ihana kotieläinpiha uudella maalla löytyy Porvoon läheltä ja on nimeltään Kungsbacka. Siellä vietettiin lasten, ystävän ja kummipojan kanssa ihana kesäpäivä eläimiä silitellen ja ihmetelle! Lähes kaikkia eläimiä sai siis silitellä, syöttää ruoholla ja muutenkin ihastella, kesyjä ja aivan mahdottoman söpöjä, kyllä oli taas elämystä kaupunkilais-lapsille ;)

3 päivän ikäinen aasivauva uskaltautui pojan silitettäväksi <3 


Neiti päätti juosta parit juoksukilpailut porojen kanssa! :D Porot muuten kuulema juoksevat siksi, että ne yrittävät päästä kärpäsiä karkuun! 


Tallin ullakolta ihasteltiin maisemaa.. poikakin uskaltautui ensimmäistä kertaa ison suomenhevosen kyytiin!


Lopuksi teille, blogissa kävijöille, toivottaa iloista kesän jatkoa Elluelina ja yksi kotieläinpihan hilpeimmistä ilmestyksistä.. käsityö-blogiinkin mainiosti sopiva Villasika!! :D

 

1 kommentti:

  1. Ihania näperryksiä!
    Me käytiin myös tuolla kungsbackassa, oli ihan mahtava paikka! Harmi vaan, silloin tuo aasinvarsa oli vielä mahan sisäpuolella... =/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)