tiistai 29. lokakuuta 2013

Pläjäys sekalaista kaikenlaista :D

On taas hetki mennyt, kun oon viimeksi päivittänyt. Käsitöitä on kyllä tullut tehtyä, erityisesti neulottua sohvan nurkassa iltasella :) Lähipiiriin on syntynyt/syntyy uusia tuoreita pikkuisia ja heille on tullut neulottua kaikenlaista. Hoksasin, että unohdin kuvata 56 senttisen villapuvun.. takin ja housut. Ne lähti jo käyttöön eteen päin. Mutta löytyhän tuolta kameralta taas kaikenlaista muuta, tässä sekalainen kooste :D

Sukkia isoille ja pienille varpaille.. Isommat omiin jalkoihin, pienemmät kummipojalle. Tykkään tosi paljon tuosta vihreä-raidallisesta langasta.. ihan Novitaa.. kauniit värit :)




Pikku-sukat on tehty junasukan ohjeella, mutta lyhyemmällä varrella. Alkuperäisessä ohjeessahan on kahdet 'makkarat' :) Nämä sukat on vaan niin hyvät, että yritän saada aikaiseksi tehtyä tämmöiset kaikille lähipiiriin syntyville pienoisille <3 tämän paremmin jalassa pysyviä sukkia ei nimittäin ole!! :)
 



Sitten vähän koti-osastoa :) Kesäisen muuton jäljiltä oli olohuone-ruokailutila tähän saakka verhoton.. kunnes.. sain ne vihdoin hankituksi!! Vallila ei pettänyt tälläkään kertaa ;)
 
Ruokailutilassa:


 


Olohuoneeseen ostin kahta eri sävyistä verhoa, molempia kahdet. Onhan ne vähän blingblingit.. mutta aika kivat kuitenkin :)
  



Pieni yksityiskohta ruokailutilan seinältä.. huumoria elämään.. ;)





Ja vielä juttuja lapsille.. hienosti molemmat osaavat lauseen 'äiti, voiksä tehdä mulle...' Ja äitihän voi.. <3

Lumikki sai yöpuvun neidille pieneksi käyneestä, ja unisukat tietysti kanssa ;)








Ja ettei isoveli jäisi paitsioon, piti Pandankin saada sukat :DDD
 



Ja hei vinkkinä... jos on kyllästynyt vauvan aina-oikein-neulottuun perinteiseen myssyyn, voi kokeilla vaikka tätä Novitan versiota! Hauska ja nopea tehdä ja istuu ihanasti pieneen päähän! Ohje löytyy ainakin Novitan lasten lehdestä, veikkaisin että Novitan sivuiltakin kenties... Näitä olen tehnyt muutaman ja mallina toimii Tähkäpää :D
 







Semmoisia pikku-näperryksiä tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)