maanantai 24. helmikuuta 2014

Villasukkia ja kastelahja
Tämmöisen tyyppisiin tossuihin olen törmännyt ja niitä oli ihan pakko kokeilla itsekin. Ohjeita ei aina oikein jaksa tavata, joten kun pohdiskelin, että eiköhän nuo onnistuisi ilmankin, niin tuumasta toimeen! :D Varressa simppeliä reikäneulosta. Tässä vielä neidin jalassa:


 Isäntä sai jokatalviset työsukat, niiden pitää olla ehdottomasti mustat.
 


 Lapset saivat serkkutytön ja kastejuhlaan tein tyttöselle Suuren Käsityölehden ohjetta hieman mukaillen (mm. kärsää lyhensin reilusti) norsu-lelun. Samassa lehdessä oli myös ruokalapun kaava ja niitä tein pari kierrätyskankaista ruokakupin kaveriksi.


Loppuun vielä pari pikatikkiä:

Jossain törmäsin tähän tyyliin toteutettuun lelun makuupussiin. Leikkelin yhden pieneksi jääneen kollege-puseron ja pieni koala-lelu sai unipussin :)

 


Tämmöinen huovutettu pipo on meille jostain kulkeutunut, ei ole oma tekemä. Se ei kummallekaan lapselle kelvannut sellaisenaan. Sääli olisi ollut kuitenkin heittää se pois... Pienellä tuunauksella siitä tuli tytön lemppari! Neiti siis valitsi koristeet. 
Vaikka talvi näyttääkin jo lämmenneen ja pipolle ei montaa pakkaspäivää ole ollut, ensi talvena sitten taas. (Takatalvista ei puhuta, eihän? ;)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)