tiistai 31. joulukuuta 2013

Loma tuli loma meni...

Niin, suunnitelma oli siis se, että joulun aikaan nautitaan pitkästä lomasta (21.12.-1.1.). Nähdään sukulaisia ja kavereita, käydään uimassa ja muutenkin touhutaan kaikkea kivaa, mihin arkena ei ole aikaa. No, liekö lomastressi purkautui tai muuten vaan tyypillistä tuuria.. neidillä nousi kuume _ensimmäistä kertaa tänä syksynä_ (!!) 22.12. sitä sitten podettiin pari päivää. Mummolaan piti mennä jouluaatoksi, mutta pappa sairastui ensin kuumetautiin, sitten aattona mummokin. Joten eipä sitten menty. Joulupäivänä nähtiin sukulaisia, mutta sitten alkoikin Tapanina neidillä kurkunpääntulehdus. Eikun lääkäriin, kun korvaakin valitti. Ja ihan kunnon korvatulehdushan sieltä sitten löytyi. Viikonloppu tässä menikin sitten kuurin tehon alkamista odotellessa ja kotona nyhjätessä. Hohhoi. No, ei aina mene niinkun kuvittelee ja suunnittelee. Mutta lasin pitää aina olla puoliksi täynnä: onpa saatu lomalla levätä ja ihme kyllä nukkuakin!! :) Löhö-akut on ainakin siis täytetty, jos ei muuta ;)

Käsitöitä oon vähän jotain puuhastellut pientä.. 

Pojan sänky on kaivannut uutta sänkypeittoa edellisen ollessa vähän liian lyhyt. Pojan vanhoista verhoista ja meiän sängyn vanhasta sänkypeitosta kasasin 'uuden' :) 
 Neidille liian pieneksi jääneestä yömekosta sai joulupukin tuoma nallukka yöpuvun. Mekkoa ja rusettia on kuulema nalle vielä vailla.. sillä kun oli tullessaan päällään siniset farkkuhaalarit.. miten poikamaista! ;) Kaava on jostain vanhasta Käsityölehdestä Baby Born -nukelle vaatekaavoja. Tossun kaavoja kokeilin ihan huvin vuoksi, ne ei nallen tassuihin mahdu, mutta eiköhän jollekin nukelle kelpaa.Näihin unisiin kuviin ja tunnelmiin... Nyt alamme valmistautumaan ottamaan vastaan uutta vuotta! :) Luvassa on 6 lasta, 4 aikuista, muutama raketti, reiiiiilusti nakkeja ja ranskalaisia, perunasalaattia, dippailtavaa, popparikone... tänään ei nukuta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)