maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pumppu-vaatteita

Laitanpa tänne nyt muutaman kuvan pumppu-vaatteista joita meillä on käytössä. Kyseessähän on siis insuliinipumppu, jota neiti 3,5-v kantaa 24/7 mukanaan :)

Neiti on tykännyt käyttää ihan pumpun mukana tullutta vyötä, mutta välillä on kyllä huomauttanut, että se voisi olla vaikka vaaleanpunainen.. :D se on siis musta. 

Muutaman topin olen ommellut tähän tyyliin:

Letku paidan alta ja niskasta pumppu ulos ja taskuun. Meillä on pitkä letku pumpussa, niin ylettää helposti :)Polilta antoivat tällaisen meille, joku oli tuonut kun oli heille pieneksi käynyt. Tuossa taskun sisältä on aukko, josta pumppu laitetaan sisälle. Neiti ei vaan ole suostunut tuota päälleen laittamaan.. :-O
Katsotaan rupeisko kelpaamaan.. ompelin vanhasta t-paidasta eteen kuvan ;)
Olen miettinyt pitkään, että jotain pumppupussukoita voisi ommella, mutten oo oikeen saanut itteäni ideasta syttymään.. kunnes näin tämän tyyppisen vyön mainoksen. Niitä myi joku ulkomainen nettikauppa. 

Resoria on vyössä 3-kertaisena ja tarra sulkee pumpun 'taskun', eli resorin taitteen, jonne pumpun voi sujauttaa. 
 
Helppo pukea, tyköistuva kun on mittojen mukaan ja tyttö tykkää, taitaa olla mukavakin, napakka mutta joustava :)  Tykkään kovasti tästä prototyypistä!! :)
Ja löytyipä kaapista onneksi sitä vaaleanpunaistakin ;)1 parannus kytee jo mielessä.. seuraavasta vyöstä tulee pumpun kohdalta vettä pitävä.. :))

2 kommenttia:

  1. Kivoja! On se hyvä, kun voit itse taiteilla tarpeellista lapselle <3

    VastaaPoista
  2. Kiitti, on kyllä kiva :) Käytössä vyö on osottautunut tosi mieleiseksi tytölle :) Seuraava testi-osuus on pesukestävyys ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)