sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pieniä käsitöitä ja Aino-neidin valokuvataidetta :)

Meillä sairastellaan :(

Kaikki alkoi mun flunssasta vajaa kolme viikkoa sitten. Sitten sai neiti silmätulehduksen, minä myös. Pari päivää oltiin kotona, sitten töissä päivä ja viikonlopun jälkeen kaksi päivää, kunnes oli pakko hakea uusi kuuri silmätippoja. Neidinkin silmät taas vähän rähmi, joten aloitin uudestaan tipat sillekin. Itsellä kova kurkkukipu oli talttunut buranalla, lääkäri epäili entero-rokkoa, joka olisi siis jo pois päin menossa. Veikkaili myös poskiontelotulehdusta, johon antibiootit. Päälle ärrrrsyttävä yskä. Ke-pe olin sairaslomalla ja ajattelin, että jes, uusilla voimilla alkavaan viikkoon... niinhän sitä vois luulla.. nimittäin pikkuneiti oksensi viime yön ja nyt kuumeilee. Jännityksellä odotetaan, kuka on seuraava :/ 

Kotona on siis töhnätty ja videoita suurkulutettu :P

Tämä valmistui jo jokunen päivä sitten, uudesta Novitasta on ohje nappi-pipoon, kotona kun oli Keloa sopivasti yksi kerä:



 Neiti leikkii kovasti nukeilla. Nämä nuket on n. 30cm pitkiä, tukevampia kuin Barbiet ja siksi helpompia käsitellä pienen kohta 3-vuotiaan :) Tytöt saivat toinen uuden mekko-housut -yhdistelmän ja molemmat lämpöisen tekoturkin talveksi. Neiti itse kuvasi äidille 'tytöt' uusissa vaatteissaan :)



Ihan parasta on antaa lapselle digi-kamera ja katsoa, millaisia kuvia hän haluaa ottaa. Ihan samanlaisia on tosin kuvanneet aikanaan poika tämmöisenä n. 3 vanhana ja nyt neiti saman ikäisenä :) Kuvissa on leluja, lattiaa, omat varpaat ja omia vaatteita :) Tässä saldoa neidin otoksista tältä päivältä:
 






















 

4 kommenttia:

  1. Voi, tsempit sairastuvalle! Se on niiin uuvuttavaa kun taudit tulee peräkanaa ja vaan jatkuu ja jatkuu.. =/

    Mutta ihania nuo tyttösi kuvat! <3

    VastaaPoista
  2. Kiva pipo! Meilläkin poika tykkää räpsiä kuvia!!

    VastaaPoista
  3. Pipon ohje on kyllä hyvä ja helppo, suosittelen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)