perjantai 1. kesäkuuta 2012

Se on kesä nyt :)

marja-aronia

 Ihanaa kun on kesä ja kaikki alkaa kukkia.. ja toisaalta ei vielä ole liian kuuma. Mä hermoilen jo etukäteen kovista helteistä.. en vaan tykkää.. mutta tää alkukesä on aivan ihanaa :)

Pihalla hämmästelin lisäksi sitä, miten paljon meiän punaviinimarja-puskaan on tulossa marjoja:Viime kesänä kaveri pyysi kehittelemään kesähatun tytöilleen, joka olisi suuri-lierinen, kuitenkin niin että edestä lieri on lyhyempi ja takaa pidempi, kunnolla niskan suojaava. Muutaman koeversion jälkeen syntyi 'the täydellinen kesähattu' :D Täksi kesäksi tyttö tarvitsee ehdottomasti toisen samanlaisen, joten kaivoin kaavan esiin ja ryhdyin hommiin. Ilmeisesti viime kesän mallin tein kuitenkin ilman saumavaroja, joten tästä tuli aika reilu, mutta meneepähän sitten ensi kesänäkin. Kuminauha pitää hatun tukevasti päässä, vaikka olisi enempikin tukkaa, kuten meiän kiharaisella prinsessalla. Esim. lippikset on ihan toivottomia.. ei pysy päässä ei..

Kuosina marimekon söpöin kuosi ehkä ikinä.. :)
 

 
Neiti kesäheinä hiekkalaatikolla.


2 kommenttia:

  1. Hieno!

    t:Henkka

    P.S. En ymmärrä noita profiilivaihtoehtoja..

    VastaaPoista
  2. Sulla on Henkka gmailissa posti, niin voit laittaa sen google-tilin ja muistaakseni pääset kirjautumaan suoraan omilla sähköposti-tunnuksilla :) Tai sitten ihan tuo anonyymi eli nimetönkin käy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)