sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Villavintiö nro 2

Viime talvinen villavintiö -liivi jäi tytölle pieneksi, ehti se pari talvea käytössä ollakin :) Ihan ei tämä kerennyt kovimmille pakkasille, mutta onhan tämä kiva pieni lämmike ympäri vuoden ja kokokin on semmoinen, että menee tosi pitkään. Joten, lorvikatarrista huolimatta, eiköhän tämä ihan käyttöön asti kerkeä vielä monta kertaa :)

Pientä pohjustusta.. ohjeena on siis tämä: Villavintiö -liivi 
Aloitin Nallelangalla, joka näytti kerässä niin nätin värikkäältä, joku kukkaketo tuo oli. No, pintana ei sitten oikein mielestäni kuitenkaan toiminut.. turhan levoton. Joten jatkoin sitten yksivärisellä helmaosan, kun en purkamaankaan viitsinyt. Tästä johtuen pieni motivaatio-puutos iski, kun ei oikein miellyttänyt silmää tuo tekele. Lopullinen idis liiviin tuli sitten noista napeista, eli hauskat apina -napit ja liivistä tuli viidakko-henkinen :) Nyt se miellyttää jotenkuten omaakin silmää ;) 
Liivi on isompi kuin ohjeessa, tein vaan enemmän lisäyksiä. Tää ohje sinällään on mun suuri suosikki!!

Kaverina kuvissa ohuempi saapas-sukka liivin jämistä, toinen on vielä puikoilla, kun ei miellytä silmää nuokaan.. no, saappaisiin piiloon ;) (Kyllä mä sen toisenkin sukan tahkoan valmiiksi, hyvässä vauhdissa jo ;)









Sitten vielä kierrätys-pikatikki! :D
Tytön pusero jäi pieneksi, mutta lempipaidan kuva oli vielä oikein hyväkuntoinen, joten leikkelin raidalliset hihat kehykseksi ja ompelin kuvan ympärille. Taustapuoli on toisesta liian pienestä puserosta raidallista trikoota. Ja kas, siitä tuli koristetyyny!! :)