lauantai 29. syyskuuta 2012

Kannatti marista...

Kannatti! Sillä sisuunnuin siitä niin, että käytin muutaman tunnin ja tein lähes kaikki keskeneräiset työt valmiiksi!!! :D

Korjasin yhden angry birdin ja 3 housut, vaihdoin vetskarin talvitakkiin (huh), ompelin valmiiksi leikatun yökkärin tyttöselle. Samalla tuli kokeiltua kaksi uutta kaavaa, molemmat ottobresta, numeroita en kyllä nyt tähän hätään muista.. Kankaana on kirpparilta joskus ostettu trikoo, joka on nättiä, mutta liian lörppää päivävaatteeksi. Uskoisin että on mukava yökkärissä :) 

Tässä kuva:



Ja vielä tunnelmia syksyiseltä pyöräretkeltä, joka päättyi myös hyvin syksyisesti: kaatosateeseen :D Nyt saunaan!!










Ihana syksy!!! <3

Keskeneräisyys.

Siinäpä tämän päivän sana. Blogi päivittyy hitaanlaisesti, samoin edistyvät käsityöt. Toisaalta en osaa olla tekemättä koko ajan jotain. Nyt on vaan taas semmoinen vaihe, että kesken on varmaan 10 eri juttua... *huoh* Tiedän että puhtia ja intoa saa taas siitä, kun tekee ne valmiiksi, siinäpä seuraava tavoite.

No, tässä pari lähes valmista, päättelyä vaille:

Tuubihuivi:



Hyvin istuvat sukat:



Molempiin ohje omasta pääkopasta. Ekaan vinkki blogista.. oliko se nyt Annelin?

Ja sitten yks murheenkryyni lisää.. suunnittelin mielessäni ihanan villatakin. Langat on mun mielestä tosi kauniit, yläosan pohjana villavintiö. Muttamutta.. tämä etenee vaan niiiiiin hitaasti :P Ja kun sain melkein ton vikan hihan tehtyä, niin eikös lopu lanka ja arvaa onko sitä kotona lisää, no eipä tietenkään. Alareunaan pitää jatkaa vielä kuitenkin resori, ettei rullaannu ja nappilistat tulee kanssa.. no, ehkä tää on valmis sit joskus ja jouluna, tai sitten ei koskaan.. plääh..


Että tämmöisillä fiiliksillä tänään ja tällä erää.. kuullostaako tutulta? ;)

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tuomisia äidille..


Näin ihania tuomisia sain yllättäen kotiin palaavalta pojalta :) Kylläpä tuli hyvä mieli ja samalla syksyinen...

Taustalla paistaa mun ihan eka oma auto, uposen uusi. Niin on hiano!! Tuo valkoinen siis.. Kyllä nyt kelpaa mamman kuljettaa mussukoita päiväkotiin ja itseään töihin ;)
Rodultaan on tämmöinen:


tiistai 4. syyskuuta 2012

Se on syksy nyt!

Heipähei taas :)

Niinkuin hieman ajattelinkin, on blogin kirjoitteluun löytyvä aika ollut viime aikoina melkoisen kortilla. Työt alkoivat minulla, päivähoito ja eskari lapsilla ja isäntäkin on palannut työarkeensa. Ennalta pelkäsin, etten koskaan tule pääsemään kotiovesta kohtuullisessa ajassa aamulla ulos.. Kotiäisin aamut kun eivät olleet varsinkaan kesällä niitä kaikken tehokkaimpia.. ;) Mutta olen positiivisesti yllättänyt itseni! :D Tänäänkin omasta herätyksestä 45 min. ja olimme lasten kanssa autolla ja kerkesin rauhassa lapset viedä päiväkotiin ja itse töihin kasiksi.. hyvä minä!!! :D

Käsitöitä en tosin pysty jättämään, vaikka joinain iltoina oon kyllä ollut niin naatti, etten ole sohvalle lösähdettyäni jaksanut juuri evää heilauttaa. Mutta syysneuleita on puikoilla ja koukulla parikin kappaletta. Niistä laittelen kuvaa kunhan valmistuvat.. 

Tämä leijona-amigurumi on valmistunut jo kuukauden päivät sitten. Ohje on Mia Bengttsonin uudemmasta kirjasta. Tein tupla-langalla ja pituutta kaverille tuli n. 30cm. Tämä on jotenkin niin symppis-tyyppi.. varsinkin kun neiti syötti sille hieman suklaakakkua isoveikan synttärijuhlilla.. :P Muistona läiskä poskessa, en ole jaksanut ruveta kaveria kuuraamaan. Poika antoi leijonalle nimeksi Raaraa, jonkun lastenohjelman leijonan mukaan :)